Update cookies preferences

Verzenden en retourneren

Verzenden

Lenscentrum Hengelo verstuurt alle bestellingen met PostNL. 

Wij zorgen er zoveel mogelijk voor dat uw bestelling door de brievenbus past. Alle contactlenzen worden in platte verzenddoosjes verzonden die door de brievenbus kunnen. Indien een artikel van uw bestelling niet door de brievenbus past, wordt de gehele order u per pakketpost aangeboden 

(+€6,95).


Voor verzending in Nederland en België worden geen verzendkosten in rekening gebracht (uitgezonderd vloeistoffen) voor het verzenden van bestellingen. Bestellingen die bij ons op voorraad zijn, worden binnen 3 werkdagen aan u uitgeleverd. Voor deze bestellingen die niet voorradig zijn geldt dat Lenscentrum Hengelo deze binnen 5 werkdagen uitlevert. 

Als het anders is, zal u daarvan per mail op de hoogte worden gehouden. Wij verzoeken u om direct bij aflevering de producten te onderzoeken of ze aan de eisen voldoen. Indien dit niet het geval is kunt u per email voordeellens ervan op de hoogte stellen.


Als de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden. De desbetreffende producten zullen tegen retournering daarvan worden vervangen door nieuwe producten. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort, dan zal de factuurwaarde daarvan worden gerestitueerd.

Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retour sturen. De voorwaarde is echter wel dat de verpakkingen onbeschadigd, ongeopend en onbeschreven zijn. Indien u uw bestelling wilt ruilen, vragen wij u vriendelijk een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.';document.getElementById('cloak704c01c6f3b432328490d01d15dafa8b').innerHTML += ''+addy_text704c01c6f3b432328490d01d15dafa8b+'<\/a>';  Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL of vooruitbetaling, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour of annulering op uw rekening verwachten.

 

Versturen van retouren

Bij het Retourneren van de contactlenzen, vragen wij u vriendelijk om gebruik te maken van de originele verzend verpakking van Lenscentrum Hengelo of een andere stevige verzend verpakking. Als bij het retour sturen de lenzen zijn beschadigd zullen deze niet meer ter creditering kunnen worden aangeboden.