Update cookies preferences
Bausch + Lomb soflens Daily Toric 30-Pack Solflens Daily ToricVerpakt per 30 stuks.. Product #: Soflens Daily Toric 30-Pack based on 0 reviews Regular price: $26.24 $26.24

soflens Daily Toric 30-Pack

Merk: Bausch + Lomb
Productcode: Soflens Daily Toric 30-Pack

Prijs: €31.75

Beschikbare opties

* Kies As :
Kies basiscurve:
* Kies cilinder:
Kies diameter:
* Kies sterkte :

SofLens daily disposable contactlenzen hebben een verbeterd optisch ontwerp dat een scherp, helder zicht biedt – vooral in omstandigheden met weinig licht – een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag  en gebruiksgemak. Deze daglens is al jaren één van de meest verkochte contactlenzen van Bausch+Lomb.

SofLens daily disposable contactlenzen combineren een uitstekend draagcomfort gedurende de hele dag met een ongelooflijk scherp en helder zicht, vooral 's tijdens slechte lichtomstandigheden. SofLens daily disposable contactlenzen bieden alle voordelen van een daglens en nog veel meer – dit geeft jou de ultieme lensbeleving. Schone, nieuwe lenzen elke dag weer. Geen dagelijkse verzorging vereist; draag ze één dag en gooi ze dan weg. Comfort. Goed zicht. Gemak. 

Scherper, helder zicht, vooral ’s avonds
SofLens daily disposable contactlenzen zijn de eerste daglenzen met High Definition Optics – een technologie die wazig zien, halo's en schitteringen helpt te verminderen in alle omstandigheden. Het resultaat is een scherp, helder zicht ongeacht tijd of plaats, en vooral in omstandigheden met weinig licht.

De hele dag uitstekend draagcomfort
SofLens daily disposable contactlenzen bereiken een hoog draagcomfort door ComfortMoist Technologie – het unieke lensontwerp in combinatie met een innovatieve verpakkingsvloeistof. Het lensontwerp is uitzonderlijk dun, wat een opmerkelijk natuurlijk gevoel geeft op het oog. De langzaam vrijkomende verpakkingsvloeistof omhult de lenzen met een kussen van vocht – dit houdt je lenzen en dus ogen comfortabel tot het einde van de dag.

SofLens daily disposable Toric for Astigmatism contactlenzen hebben een uniek ontwerp dat uitzonderlijk gemakkelijk te dragen is. Ze bieden een stabiel en helder zicht met een uitstekend draagcomfort. Het gemak en hygiene van een daglens: na 1 keer dragen gooi je ze weg en begin je de volgende dag met een nieuw paar. 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar