Update cookies preferences
Coopervision Avaira Vitality Toric 6-Pack Avaira VitalityVerpakt per 6 stuks.. Product #: Avaira Vitality Toric 6-Pack based on 0 reviews Regular price: $46.69 $46.69

Avaira Vitality Toric 6-Pack

Merk: Coopervision
Productcode: Avaira Vitality Toric 6-Pack

Prijs: €56.50

Beschikbare opties

* Kies As :
Kies basiscurve:
* Kies cilinder:
Kies diameter:
* Kies sterkte :

Natuurlijk vocht aantrekkend vermogen

Lage modulus in combinatie met hogere en betere zuurstofdoorlaatbaarheid.

Silicone Hydrogel + UV filter*

 

Gepatenteerde Aquaform®-technologie

CooperVisions exclusieve Aqua form-technologie zorgt voor een van nature hydrofiele contactlens. Avaira en torische Avaira-lenzen zijn Silicone Hydrogellenzen die van nature hydrofiel zijn voor het draagcomfort waar u elke dag op kunnen bouwen. Bij Aqua form-technologie wordt gebruik gemaakt van langere siloxaan verbindingen, waardoor er minder silicium nodig is voor een evengoed hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de lens. Daarmee worden ook geladen gebieden gecreëerd in het lensmateriaal die waterstofverbindingen met watermoleculen aangaan. Die houden het water in de lens vast voor meer draagcomfort en om aanslag tot een minimum te beperken.

*Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor UV-absorberende oogbescherming, zoals een skibril of zonnebril met UV-filter, omdat die het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. Cliënten dienen, zoals voorgeschreven, UV-absorberende brillen te blijven dragen.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar