Update cookies preferences
Coopervision Proclear 1 day Multifocal 30-Pack Proclear 1 day MultifocalVerpakt per 30 stuks.. Product #: Proclear 1 day Multifocal 30-Pack based on 0 reviews Regular price: $31.13 $31.13

Proclear 1 day Multifocal 30-Pack

Merk: Coopervision
Productcode: Proclear 1 day Multifocal 30-Pack

Prijs: €37.67

Beschikbare opties

Kies basiscurve:
Kies diameter:
* Kies sterkte :

12 uur of langer draagcomfort met 96% hydratatie

Speciaal gemaakt om ongemak door droge ogen aan te pakken

Gepatenteerde PC Technology

Zoals voor de originele PC hydrogellens wordt ook voor de Proclear-lenzenfamilie van CooperVision gebruik gemaakt van een biocompatibele technologie om meer dan een decennium uitmuntende gezondheid en draagcomfort te kunnen leveren.
Proclear's PC Technology is gebaseerd op moleculaire chemische eigenschappen. Daardoor kunt u genieten van uitzonderlijk draagcomfort met een biocompatibel lensmateriaal dat de hele dag gehydrateerd blijft, en vochtig en prettig aan blijft voelen.
Proclear-contactlenzen zijn zelfs de enige contactlenzen die van de Amerikaanse FDA deze claim mogen gebruiken: “kunnen meer draagcomfort bieden aan contactlenzendragers die licht ongemak of symptomen ondervinden als gevolg van droge ogen als ze lenzen dragen.”

Hydrogellenzen van topkwaliteit

De Proclear-familie bevat contactlenzen voor een breed scala aan gezichtsproblemen. Omdat ze als sferische, torische en multifocale lens verkrijgbaar zijn, kan praktisch elke veel voorkomende oogafwijking met Proclear-lenzen worden aangepakt.
U zult de langdurige, vochtige comfort en betrouwbare prestaties van Proclear-lenzen kunnen waarderen.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar