Update cookies preferences
Coopervision Clariti 1 Day Multifocal 30-Pack Clariti 1 Day Multifocal Verpakt per 30 stuks.. Product #: Clariti 1 Day Multifocal 30-Pack based on 0 reviews Regular price: $44.63 $44.63

Clariti 1 Day Multifocal 30-Pack

Merk: Coopervision
Productcode: Clariti 1 Day Multifocal 30-Pack

Prijs: €54.00

Beschikbare opties

Kies basiscurve:
Kies diameter:
* Kies sterkte :
* Lees Additie:

Zichtcorrectie voor bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie

Silicone Hydrogel materiaal

Ondersteunt de hele dag uitstekend draagcomfort

UVA- en UVB-bescherming(1)

Het gemak van contactlenzen, gezonde ogen met Silicone Hydrogel    Omdat lenzen van Silicone Hydrogel meer zuurstof doorlaten in het hoornvlies dan hydrogelmateriaal, Zult u wittere ogen en een gezondere contactlenservaring zeker kunnen waarderen. De clariti® lens zorgt ervoor dat zuurstof 100% wordt opgenomen door het hoornvlies. Zij zorgt zelfs voor meer dan de aanbevolen hoeveelheid zuurstof over het gehele lensoppervlak om het oog gezond te houden.

De WetLoc-technologie zorgt voor de hele dag uitstekend draagcomfort

clariti-lenzen van CooperVision maken gebruik van WetLoc-technologie, een proces dat zorgt voor een hydrofiele lens met optimaal vochtbindend vermogen.   WetLoc is een technologie zonder oppervlaktebehandeling waarbij de structuur van hydrofobe siliconenmolecule wordt gemanipuleerd wordt waardoor deze hydrofiel wordt. Zo ontstaat een lens die op natuurlijke wijze vochtmoleculen bindt, zodat ze goed op en in het lensoppervlak blijven zitten. WetLoc bindt gedurende de volledige draagtijd voortdurend vocht. Het resultaat is een lens met een hoog vochtgehalte die u de hele dag door uitstekend draagcomfort biedt.

*Waarschuwing: UV-absorberende contactlenzen zijn geen vervanging voor UV-absorberende oogbescherming, zoals een skibril of zonnebril met UV-filter, omdat die het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken. Cliënten dienen, zoals voorgeschreven, UV-absorberende brillen te blijven dragen.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar