Update cookies preferences
Coopervision Biofinity Multifocal 6-pack Biofinity MutlifocalVerpakt per 6 stuks.. Product #: Biofinity Multifocal 6-pack based on 0 reviews Regular price: $66.53 $66.53

Biofinity Multifocal 6-pack

Merk: Coopervision
Productcode: Biofinity Multifocal 6-pack

Prijs: €80.50

Beschikbare opties

Kies basiscurve:
Kies diameter:
* Kies sterkte :
* Kies Type:
* Lees Additie:

Maandlenzen

Natuurlijk vochtaantrekkend vermogen

Lage modulus, hoge Dk voor verschillende behoeften

Silicone Hydrogelmateriaal

Gepatenteerde Aquaform-technologie

De Biofinity-familie van CooperVision met Silicone Hydrogellenzen zijn gebaseerd op onze exclusieve Aquaform-technologie, waarmee een van nature hydrofiele contactlens met een lage modulus voor meer draagcomfort kan worden gemaakt.
Bij Aquaform-technologie wordt gebruik gemaakt van langere siloxaan verbindingen, waardoor er minder silicium nodig is voor een evengoed hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de lens. Daarmee worden ook geladen gebieden gecreëerd in het lensmateriaal die waterstofverbindingen met watermoleculen aangaan. Die verbindingen houden het water vast in de lens voor meer draagcomfort en om aanslag tot een minimum te beperken.

Dagelijks en verlengd dragen tot 29 nachten.

Dankzij de unieke Silicone Hydrogel kunt u Biofinity-lenzen niet alleen de hele dag dragen, maar wel tot 29 nachten. Ze hebben vast nooit voor mogelijk gehouden dat ze zo veel draagcomfort zouden kunnen hebben.
En omdat Biofinity-lenzen vochtig en prettig blijven zitten, heeft u waarschijnlijk geen extra kunsttranen nodig. Dat is geld dat u vast graag zullen willen besparen.

 

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar