Update cookies preferences
Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist Toric 30-pack 1-Day Acuvue MOIST ToricVerpakt per 30 stuks.. Product #: 1-Day Acuvue Moist Toric 30-pack based on 0 reviews Regular price: $26.65 $26.65

1-Day Acuvue Moist Toric 30-pack

Merk: Johnson & Johnson
Productcode: 1-Day Acuvue Moist Toric 30-pack

Prijs: €32.25

Beschikbare opties

* Kies As :
* Kies cilinder:
Kies diameter:
* Kies sterkte :

1 DAY ACUVUE MOIST beschikt over onze unieke LACREON technologie, die uw lensdragers van ’s ochtends tot ’s avonds uitzonderlijk comfort biedt. De lens bevat een vochtrijk ingrediënt dat de gehele dag in de lens blijft en niet verdwijnt tijdens het knipperen van de ogen. Dit zorgt voor een fris en comfortabel gevoel, de hele dag door.

Built in wetting agent

LACREON technologie houdt PVP vast in de lens. Dit zorgt ervoor dat er een stabiele traanfilm over de contactlens ontstaat, waardoor eventueel discomfort wordt geminimaliseerd.

UV transmission graph

1-DAY ACUVUE MOIST helpt te beschermen tegen UV-straling door middel van een Klasse 2 UV-filter.

Lensdragers zijn niet alleen bezorgd over het beschermen van hun huid maar ook over het beschermen van hun ogen

Alle ACUVUE contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.
Schrijf een recensie
SlechtUitstekend
Facebook commentaar