Johnson & Johnson 1-Day Acuvue MOIST Multifocal 30-pack 1-Day Acuvue MOIST Multifocal Verpakt per 30 stuks.. Product #: 1-Day Acuvue MOIST Multifocal 30-pack based on 0 reviews Regular price: $34.42 $34.42

1-Day Acuvue MOIST Multifocal 30-pack

Brand: Johnson & Johnson
Product Code: 1-Day Acuvue MOIST Multifocal 30-pack

Price: €41.65

Available Options

Kies basiscurve:
Kies diameter:
* Kies sterkte :
* Lees Additie:

1 DAY ACUVUE MOIST beschikt over onze unieke LACREON technologie, die uw lensdragers van ’s ochtends tot ’s avonds uitzonderlijk comfort biedt. De lens bevat een vochtrijk ingrediënt dat de gehele dag in de lens blijft en niet verdwijnt tijdens het knipperen van de ogen. Dit zorgt voor een fris en comfortabel gevoel, de hele dag door.

Built in wetting agent

LACREON technologie houdt PVP vast in de lens. Dit zorgt ervoor dat er een stabiele traanfilm over de contactlens ontstaat, waardoor eventueel discomfort wordt geminimaliseerd.

UV transmission graph

1-DAY ACUVUE MOIST helpt te beschermen tegen UV-straling door middel van een Klasse 2 UV-filter.

Lensdragers zijn niet alleen bezorgd over het beschermen van hun huid maar ook over het beschermen van hun ogen

Alle ACUVUE contactlenzen zijn voorzien van een Klasse 1 of Klasse 2 UV-filter om bescherming te bieden tegen schadelijke UV-straling die het hoornvlies en het oog binnendringt. UV-absorberende contactlenzen zijn GEEN vervanging voor beschermende UV-absorberende brillen, zoals een skibril of een zonnebril met UV-blok, aangezien zij het oog en het gebied eromheen niet volledig bedekken.

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment
Update cookies preferences