Bausch + Lomb Pure Vision 2 HD for Presbyopia 6-Pack Pure Vision 2 HD for Presbyopia Verpakt per 6 stuks.. Product #: Pure Vision 2 HD for Presbyopia 6-Pack based on 0 reviews Regular price: $66.53 $66.53

Pure Vision 2 HD for Presbyopia 6-Pack

Brand: Bausch + Lomb
Product Code: Pure Vision 2 HD for Presbyopia 6-Pack

Price: €80.50

Available Options

Kies basiscurve:
Kies diameter:
* Kies sterkte :
* Lees Additie:

Wanneer jij je vrijheid, waarvan je daglijks geniet dankzij contactlenzen, niet wilt opgeven, maak dan snel kennis met PureVision2 for Presbyopia. Dit is een multifocale silicone hydrogel maandlens van Bausch+Lomb en deze lens bewijst iedere dag opnieuw haar waarde.

De nieuwe PureVision2 for Presbyopia contactlenzen bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is in het dagelijkse leven. Kost het je veel moeite om tekst op je smartphone te lezen? En op je tablet? Wanneer je last krijgt van presbyopie kan je gewoon contactlenzen blijven dragen zonder dat je een bifocale bril nodig hebt. PureVision2 for Presbyopia contactlenzen helpen je zicht voor dichtbij, ver en alles daar tussen te behouden, wanneer je het echt nodig hebt. De lenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog draagcomfort, niet alleen tijdens het inzetten maar gedurende de gehele dag.

De ooglens verliest in de loop der jaren haar elasticiteit. Door minder flexibel te zijn kunnen ogen niet meer zo goed focussen op objecten dichtbij. PureVision2 for Presbyopia contactlenzen laten je ogen weer moeiteloos focussen op objecten op verschillende afstanden. Het ontwerp van de lens is zo ontwikkeld dat je ogen geleidelijk kunnen schakelen tussen het zicht voor ver en dichtbij.
Hoe werkt het? PureVision2 for Presbyopia contactlenzen zijn uitgerust met het 3-Zone Progessive Design om het zicht dichtbij en op de tussenafstand te verbeteren terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft.

Dichtbij – Meer sterkte in het midden van de lens. Tussenafstand – Bredere zone waar de sterkte voor dichtbij geleidelijk overgaat in de vertesterkte. Ver – Geoptimaliseerd voor de volledige visuele beleving.

 

 

There are no reviews for this product.
Write a review
BadExcellent
Facebook comment
Update cookies preferences